Achter de schermen

Achter de schermen

“Beschrijven wat de muziek die wij zingen met mij doet? Lieve hemel! De betekenis van die muziek reikt vele malen verder dan die van woorden, hoe weloverwogen ook. Ik kan alleen maar zeggen dat het heerlijk is die muziek leven in te blazen samen met zo’n fijne groep mensen.” (Daan)

 

taart AndreasLux is rijk aan talent op allerlei gebied en dat is fijn voor het vele werk achter de schermen. Dit varieert van het ontwerpen van de affiches, samenstellen van programmaboekjes, het maken van de website, het bedenken van de huisstijl en kleding voor Lux, tot en met de organisatie van een studieweekend. Praktisch moet er veel gebeuren om concerten goed te laten verlopen. Deskundigheid komt hierbij goed van pas, evenals creativiteit. Naast de inzet van koorleden ervoor en erna, worden we omringd door vrijwilligers, die een bijdrage leveren tijdens de concerten.

Het enthousiasme is groot, zowel voor het zingen met elkaar als voor het ondernemen van allerlei acties ter verbetering en verfraaiing van Lux. Raoul stelde, zoals gewoonlijk, een repetitiedag voor, maar we wilden een heel weekend en in no time was het geregeld. Tijdens de repetitiepauzes gebeurt er veel en er wordt van alles gevierd met taart (!) zoals een jarige dirigent, de beste kaartverkoper of het landskampioenschap voetbal :-). Kortom, we hebben het goed met elkaar.

Translate »