kaarten bestellen

kaarten bestellen

Kaarten zijn in de voorverkoop met korting verkrijgbaar via de koorleden, drie Haagse verkooppunten en online.

Prijzen & korting

  • In de voorverkoop:  € 12,- (Ooievaarspas € 10,-)
  • Kaarten aan de deur € 15,- 

ONLINE bestellen

Bestel online kaarten door het formulier hieronder in te vullen. Dit kan tot de dag zelf, uiterlijk tot 14u bij een matinée en tot uiterlijk 19u bij een concert in de avond. Na bestelling ontvang je (meestal direct, maar uiterlijk binnen 2 dagen) een factuur via e-mail. Er kan betaald worden met Ideal, creditcard of bankoverschrijving. Daarna krijg je een online kaart met een boekingsnummer als betaalbewijs. Bij de ingang van de concertzaal laat je via je telefoon of een print je (digitaal verkregen) kaart zien.

 

Eén keer op de knop VASTLEGGEN klikken is genoeg. Je krijgt dan een scherm met jouw bestelling te zien, onder de titel “bericht verzonden”. Als dit klopt ga dan niet terug. Je ontvangt géén automatische mail ter bevestiging van je bestelling. 

Als je geen bevestiging ziet op deze pagina, dan is het formulier niet verstuurd. Probeer het dan nogmaals en controleer of je alle velden hebt ingevuld.

Verkooppunten

Koop je liever een papieren kaartje, maar wel met korting? Je kunt bij drie Haagse winkels terecht:

Kaarten aan de deur

Vanaf een half uur voor aanvang van het concert is de zaal open. De laatst beschikbare kaarten worden dan voor het volle tarief verkocht aan de deur van de kerk of concertzaal. Er kan contant of met pin betaald worden. Het aantal plaatsen is beperkt. Als je zeker wilt zijn van een plaats of graag korting krijgt, richt je dan op de voorverkoop.

Translate »