kaarten bestellen

kaarten bestellen

Kaarten voor de concerten op 7 en 15 november 2020 zijn ALLEEN online verkrijgbaar. Reserveren is verplicht en het aantal plaatsen is beperkt.

Prijzen & korting

Kaarten kosten €15. Er is geen extra voorverkoopkorting. 

ONLINE bestellen

Bestel online kaarten door het formulier hieronder in te vullen. Dit kan tot de dag zelf, uiterlijk tot 12u bij een matinée en tot uiterlijk 17u bij een concert in de avond. Na bestelling ontvang je (meestal direct, maar uiterlijk binnen 2 dagen) een factuur via e-mail. Er kan betaald worden met Ideal, creditcard of bankoverschrijving. Daarna krijg je een online kaart met een boekingsnummer als betaalbewijs. Bij de ingang van de concertzaal laat je via je telefoon of een print je (digitaal verkregen) kaart zien.

 

Eén keer op de knop VASTLEGGEN klikken is genoeg. Je krijgt dan een scherm met jouw bestelling te zien, onder de titel “bericht verzonden”. Als dit klopt ga dan niet terug. Je ontvangt géén automatische mail ter bevestiging van je bestelling. 

Als je geen bevestiging ziet op deze pagina, dan is het formulier niet verstuurd. Probeer het dan nogmaals en controleer of je alle velden hebt ingevuld.

Translate »