kaarten bestellen

kaarten bestellen

Kaarten zijn in de voorverkoop met korting verkrijgbaar via de koorleden, drie Haagse verkooppunten en online.

Prijzen & korting

  • In de voorverkoop:  € 12,- (Ooievaarspas € 10,-)
  • Kaarten aan de deur € 15,- 

ONLINE bestellen

Bestel online kaarten door het formulier hieronder in te vullen. Na bestelling ontvang je (meestal direct, maar uiterlijk binnen 2 dagen) een digitale factuur. Er kan betaald worden met Ideal, creditcard of bankoverschrijving. Deze factuur is je een boekingsnummer. Als je naar het concert komt laat je via je telefoon of een print je online kaart zien.


Eén keer op de knop VASTLEGGEN klikken is genoeg. Je krijgt dan een scherm met jouw bestelling te zien, onder de titel “bericht verzonden”. Als dit klopt ga dan niet terug. Je ontvangt géén automatische mail ter bevestiging van je bestelling. 

Als je geen bevestiging ziet op deze pagina, dan is het formulier niet verstuurd. Probeer het dan nogmaals en controleer of je alle velden hebt ingevuld.

Verkooppunten

Koop je liever fysiek een papieren kaartje, maar wel met korting? Je kunt bij drie Haagse winkels terecht:

Kaarten aan de deur

Op de dag van het concert worden de laatst beschikbare kaarten voor het volle tarief verkocht aan de deur van de kerk of concertzaal. Er kan contact of met pin betaald worden. Het aantal plaatsen is beperkt. Als je zeker wilt zijn van een plaats of graag korting krijgt, richt je dan op de voorverkoop. Vanaf een half uur voor aanvang van het concert is de zaal open.

Translate »